Tassen

Bij Schoenmaker Enschede vindt u een ruim aanbod in diverse soorten tassen. De tassen variëren tussen schoudertassen, handtassen, rugzakken en boodschappentassen van verschillende materialen.

Schoenmaker Enschede heeft de leukste handtassen, schoudertassen en trendy rugzakken voor je uitgezocht en dat met een betaalbare prijs.

Wie wil er nou niet gezien worden met een echt leren stijlvolle, hippe, vrolijke of gewoon een mooie echte leren casual tas? Een fashion item die de dames echt niet kunnen missen! Dat een handtas handig is klinkt niet nieuw maar dat een handtas naast leuk ook nog van zeer uitstekende kwaliteit is, geeft het de tas net wat meer klasse.

De tassen hebben een tijdloze uitstraling en passend bij elke outfit. Bovendien zijn de tassen te krijgen in diverse kleuren, prints en maten. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel.

Naast het aanbod van nieuwe tassen kunt u bij Schoenmaker Enschede terecht voor al uw reparaties aan  tassen, te denken aan nieuwe ritsen, nieuwe hengsels, scheuren, stiknaden, losgelaten bandjes, enzovoort.