Dr. Martens

Zijn jouw Dr. Martens schoenen versleten? Bij Schoenmaker Enschede kan je jouw favoriete schoenen laten repareren. Zoals nieuwe zolen, stiknaden herstellen, hiel verzachten, nieuwe veters, oprekken, scheuren herstellen en nog veel meer!

Dr. Martens repareren, verzolen (nieuwe zolen) met Vibram zolen, voor en na foto.
Dr. Martens nieuwe zolen
Dr. Martens nieuwe zolen voor en na foto met profielzolen van Vibram.
Dr. Martens verzolen
Dr. Martens resole before and after picture
Dr. Martens nieuwe zolen

Waarom Dr. Martens verzolen?

Dr. Martens vertonen na verloop van tijd slijtage aan de zolen. Je kunt ze dan een tweede leven te geven door de zolen te vernieuwen. Dan behouden je schoenen niet alleen hun kenmerkende karakter, maar ook het ongeëvenaarde comfort en de ruige uitstraling waar je zo van houdt. Bovendien kan ook het bovenleer behandeld worden, zodat ze langer meegaan en er een stuk mooier uitzien.

Onze onderscheidende aanpak:

Bij Schoenmaker Enschede zetten we in op vakmanschap met een unieke benadering van het verzolen van Dr. Martens. Onze ambachtslieden begrijpen de bijzondere eigenschappen van deze laarzen en zorgen ervoor dat de nieuwe zolen niet alleen perfect passen, maar ook de originele spirit behouden.

Onze toewijding aan uniek vakmanschap resulteert in een eindproduct dat jouw verwachtingen overstijgt.

Voor-en-na foto’s:

Bekijk onze galerij met voor-en-na foto’s om een impressie te krijgen hoe jouw Dr. Martens schoenen verzoold worden door Schoenmaker Enschede. Van het opfrissen van het bovenleer tot complete renovatie en vernieuwing van de zolen.

We hebben de keuze uit diverse materialen die verschillen op het gebied van grip, slijtvastigheid en demping. De keus is altijd aan de klant om met ons advies te kiezen voor de zolen de het beste bij jouw levensstijl passen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een persoonlijke touch:

Het proces begint met jou. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel. Onze experts analyseren de staat van jouw Dr. Martens en bespreken de beschikbare opties. Vervolgens geven we met liefde en toewijding jouw laarzen een nieuw leven!

Kies voor de unieke aanpak van Schoenmaker Enschede. Verleng de levensduur van je Dr. Martens en behoud de unieke uitstraling van deze iconische laarzen.

Dr. Martens inlopen

Heb je moeite om nieuwe Dr. Martens schoenen in te lopen? Dat komt omdat er vaak stevig en stug leer wordt gebruikt voor Dr. Martens schoenen. Daardoor kan het erg lang duren voordat jouw schoenen als gegoten zitten. Veel krijgen blaren en/of pijnlijke plekken op de voeten tijdens het inlopen van de schoenen.

Schoenmaker Enschede kan je helpen bij het “inlopen” van jouw schoenen. We kunnen het leer verzachten en/of verbreden waardoor je jouw Dr. Martens meteen kan dragen zonder pijn.