Sleutels bijmaken

Laat sleutels vakkundig, snel en goedkoop bijmaken!

Verschillende sleutels laten bijmaken

De sleutels zijn klaar terwijl je wacht! En je kan altijd gratis parkeren, vlak bij de ingang.

Alle sleutels kunnen worden bijgemaakt, hieronder staan een aantal voorbeelden:

Huissleutels
Gecertificeerde sleutels
Fietssleutels
Scootersleutels
Poortsleutels
Brievenbussleutels
Autosleutels
Overige sleutels

Wanneer kunt je het beste een sleutel bijmaken?

Er zit een barst in de sleutel
Laat in dit geval zo snel mogelijk een sleutel bijmaken. De kans is namelijk groot dat de sleutel gaat breken. Wanneer je een extra sleutel hebt bijgemaakt, bewaar dan de originele sleutel en gebruikt alleen de nieuwe sleutel.

De sleutel is krom
Het advies is om deze sleutel niet meer te gebruiken. Probeer de sleutel ook niet terug te buigen, omdat er dan een zwak punt in de sleutel kan ontstaan, waardoor de sleutel uiteindelijk zal breken. Laat op tijd een nieuwe sleutel bijmaken en bewaar de kromme sleutel.

Je hebt nog maar 1 of 2 sleutels
Ons advies is om minimaal 3 sleutels op voorraad te hebben. Als je maar 1 sleutel hebt, en die raak je kwijt? Terwijl de andere sleutel nog in huis ligt? Dan heb je natuurlijk een probleem, want je kan je huis niet meer naar binnen. Zorg ervoor dat iemand anders, bijvoorbeeld de buren of familie een sleutel van je huis heeft, zodat je altijd binnen kunt komen.

De sleutel is versleten
Wanneer een sleutel erg versleten is, dan kan het zijn dat het slot niet soepel open gaat. Kijk dan of je nog een andere sleutel hebt die beter werkt, en laat daarvan een sleutel bijmaken.

Waarom bij Schoenmaker Enschede?
Wij gebruiken de meest geavanceerde sleutelmachines die perfect zijn afgesteld en bovendien zijn onze sleutels van de beste kwaliteit. Daardoor gaan de sleutel lang mee, ze passen in één keer en gaan soepel in het slot. Daarnaast is het assortiment sleutels zeer uitgebreid en kunnen wij vrijwel alle sleutels bijmaken.

De prijzen van de sleutel
De prijzen van de sleutel variëren tussen de 2 en de 200 euro. Het is afhankelijk van het type sleutel, zo kan een kluissleutel 200 euro kosten en een kastsleutel 2 of 3 euro.

Merken sleutels:

AbusNemefAegle
AlfaAnkerAxa
BABBKSCES
ChatwoodCisaCyclops
DomEurolockEvva
FichetGegeHutra
IseoMotturaJuwel
KabaLipsLince
MedecoIvanaM&C
MauerMul-T-LockAbloy
OostwoudOxlocPfaffenhain
P&ERTPTessa
ToverYaleWilka

U vindt ons ook op Sleutelmaker Enschede of locksmith.

Hoe lang duurt een sleutel bijmaken?

De sleutels worden direct bijgemaakt terwijl je wacht. Een sleutel bijmaken duurt slechts 20 seconden. Het gaat dus heel erg snel. Wel is het natuurlijk afhankelijk wel type sleutel je laat bijmaken.

Laat je een sleutel bijmaken voor je fiets? Dan kan het wat langer duren, omdat een fietssleutels soms banen heeft die gefreesd moeten worden. Maar ook hier kan je op wachten, en je hoeft meestal niet langer dan 2 minuutjes te wachten. Ook een autosleutel bijmaken kan een stuk langer duren. Omdat er soms een code uit de auto gehaald moet worden om de sleutel te kopiëren. Meestal hoef je niet langer dan 10 minuten te wachten en eventueel kan je het bezoek combineren met boodschappen doen in het winkelcentrum. Een sleutel bijmaken is dus snel geregeld.